En Mortgage refinansiere med dårlig kredit – fordele og ulemper

For mange er udtrykket ‘bad credit’ udgangen af verden når det kommer til at få finansiering i den nærmeste fremtid. Det behøver dog altid at være, du kan tage bad credit mortgage refinansiere mulighed!
Mortgage refinansiere vs egenkapitalfinansiering
Det er vigtigt fra starten at du forstår, at der er en grundlæggende forskel mellem realkreditlån refinansiering og egenkapitalfinansiering. Dybest set, du med egenkapitalfinansiering ved hjælp af det overskydende beløb du kan har lagret i din ejendom mellem dine udestående realkreditlån beløb og den anslåede værdi af dit hjem. Men er en mortgage refinansiere, hvor du finde en ny långiver villige til at låne dig hele vurderet værdien af din ejendom, som du derefter bruge til at betale din eksisterende realkreditinstitut og det resterende beløb kan du bruge på nogen måde du ønsker. På grund af dette står du med et andet sæt af problemer, end det ville være tilfældet med en egenkapitalfinansiering.
Fordele ved en bad credit mortgage refinansiere
Bortset fra enhver mulig egenkapitalfinansiering du kan gøre med din ejendom, er uden tvivl den største opadrettede til et bad credit mortgage refinansiere, at det er en langsigtet og billige form for låntagning. Renten er tilbøjelige til at være lav og eventuelt selv kan være fast. Du kunne måske endda drage fordel af visse skattemæssige fordele fra et bad credit mortgage refinansiere.
På grund af dette, kan dårlig kredit realkredit finansiering tillade dig at gøre ting finansielt, der ellers ikke er tilgængelige for dig som en person med en dårlig kreditværdighed. Du kunne bruge den indre værdis du frigøre efter du tilbagebetale din oprindelige realkreditlån långiver til at investere i aktier og besparelser, der vil give dig et bedre afkast end du i øjeblikket får på ejendommen.
Alternativt kunne du betale alle udestående gæld du har, så du har ingen interesse og gæld betalinger at gøre hver måned – blot en pant tilbagebetaling. Endelig kan du endda bruge den indre værdis du kommer til at investere i en langsigtet investeringsplan som din pension. I virkeligheden er mulighederne så grænseløs, at du virkelig skal konsultere en økonomisk ekspert, der bedst kan rådgive dig om hvordan du skal sætte penge at anvendelsesmuligheder for dig!
Ulemper ved bad credit mortgage refinansiere
Den nummer en ulempe at nogen pant refinansiering, hvad enten det er dårlig kredit eller ellers, er faktum, at realkreditlån långivere ikke kan lide at blive tilbagebetalt tidligt. Som sådan de normalt indarbejde nogle dyre sanktionsklausuler for at forsøge at gøre det ikke værd at din mens tilbagebetale dem tidligt. Med dette i tankerne skal du læse din oprindelige realkreditlån aftale med din oprindelige långiver meget omhyggeligt for at sikre du ikke vil have nogen belastende standard betalinger at gøre; eller du kan prøve og sørge for, at den nye långiver til at sluge disse.
Sagt, hvis du laver nogen aftaler med den nye långiver, at de accepterer at betale disse gebyrer for dig, du derefter nødt til at sikre de ikke sætter nogen restriktive klausuler i din nye refinansiere realkreditlån aftale, der vil forbyde dig fra Refinansiering dit realkreditlån igen på et tidspunkt i den fremtidige hvis warrants lejlighed sådan.
Uden tvivl, kan som en person med en dårlig kredithistorie og dårlig kreditværdighed, en bad credit mortgage refinansiere åbne op for muligheder til dig, der ellers ikke ville være der. Du behøver dog til at overveje, om du ønsker at tage denne rute. Ikke mindst fordi i slutningen af dag dit hus og familiens hjem er på linjen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.