Gratis Affiliate programmer – et instrument til at tjene penge online

Du kan bruge gratis affiliate programmer til at tjene penge på din webtrafik.
Hvis du har en hjemmeside med nogle trafik, kan du tjene penge ved at have links til handlende online butikker på dit websted. Hvis nogen går gennem dine links ind i butikken af købmanden, og køber noget, tjene du provision ved salg, mellem 5% og 40% alt efter type af købmand. Nogle købmænd også betaler for hvert klik eller hver bly. Et kundeemne er en ny besøgende til i butikken, der beder om mere information eller prisen tilbyder.
Personer eller selskaber, der har disse links på deres websteder, kaldes associerede selskaber, og links kaldes affiliate links. Den administrative infrastruktur af den handlende, som affiliate registrere ind, for at få koden forbinder kaldes en affiliate program.
For at tilmelde sig en affiliate program er som regel gratis, og gennem programmet du får frit alt hvad du behøver at gøre forbinder koden, til at overvåge trafikken via dine links og se hvad du har optjent kommission.
En affiliate program er ikke en MLM program, da datterselskaber kun tjene på salg, kundeemner eller klik.
Men i mange programmer kan du rekruttere andre datterselskaber og tjene nogle Kommissionen fra salget af de rekrutterede datterselskaber også.
Der er også fælles net, der drives af tredje-del virksomheder, hvor flere købmænd bruge en fælles software og administrative infrastruktur til at rekruttere affiliates og overvåge trafik fra datterselskaber. Disse kaldes affiliate netværk. Både købmænd og potetial affiliates registrerer i netværket, og de associerede selskaber kan finde links til online-butikker af hundredvis af merchants at bruge på deres websted. Eksempler på affiliate netværk er Kommissionen Junction og Clixgalore.
Fra min erfaring er de bedste affiliate programmer for handlende sælger alternativ sundhed varer eller varer til erotiske forbedringer. Jeg har også gode erfaringer med programmer i felterne hudpleje, kosmetik og hobby.
Hvad vil virke bedst for dig, vil dog afhænge af slags trafik du har, og af hensyn til folk, der besøger dit websted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.